Kära läsare

Nu är jag i Varberg och hoppades på att mitt mobilabredband skulle dykt ner bland posten. Men icke. Så jag får väl  fortsätta leva stenålderslikt i den nya lägenheten. Igår fick jag i allafall upp TV'n och den bidrog med lite liv bland den annars väldigt tomma och ekande ytan.
Jag har nog missat att skriva om mina knölar här på bloggen. För ett tag sen upptäckte jag en knöl på mitt högra smalben. Rådfrågade lite bland kompisar som inte tyckte det verkade farligt och vissa hade till och med haft det själva. Men nu har ta mig tusan två till dykt upp. Fast den första har försvunnit. Googlade på "knölar på smalben". Fick upp lite blandade diagnoser. Bl.a propp, stressfraktur, malign melanom(!!!!!!) och benhinneinflammation. Hoppas att det bara är det sistnämnda..eller ingenting alls. Hur som haver är jag nu grymt nojig och vågar inte än gå och kolla upp det. Och fan ta den som kommenterar att det är något farligt!! Okej?!
Nu är jag ledig fram till onsdag och ska förgylla dagarna med att packa. Dessvärre kommer jag inte kunna få upp möblerna förrän på söndag.
Helst av allt skulle jag nu vilja ha en spa-weekend. Slippa packa, slippa tänka, slippa jobba, slippa stressa. Jag är trött.

Mobil uppdatering

Har ju som sagt inget bredband i den nya lyan, därav den dåliga uppdateringen. Har däremot tagit reda på den döde mannens namn så snart ska jag nog kunna surfa igen. Lever ganska enkelt förtillfället. Har en bananlåda som middagsbord och en madrass på golvet som får utgöra sovplats. I övrigt vill jag bara tacka snygga laila bagge som gett oss med icke-existerande överläpp ett ansikte! Nu ska jag återgå till jobbet. Grattis syster som fyller år idag.

Nycklar!

Här går det undan minsann. Det visade sig att vi får nycklarna till nya lägenheten redan idag. Som betalning för att vi får flytta in tidigare så får vi(läs; jag) städa upp efter tapseraren. Fair deal tycker jag!
Detta passar ju sig väldigt lämpligt då jag ska jobba natten, så slipper jag köra till varberg imorgon bitti.Tog kontakt med telia för att få bredbandet flyttat. Då får jag till svar att jag måste ta reda på vem som bott där tidigare. Men hur ska jag veta det? Personen låg ju dessutom död i två veckor så det är ju inte direkt så att vi har snickesnackat. Jag är förtusan bara kund, kan inte telia ta reda på detta? Nej, efter bindningstiden så blir det byte till mobilt bredband och annan leverantör.

17:58

Nu sitter jag äntligen här med min nya telefon bredvid mig. Men det såg inte så ljust ut ett tag, då butiken inte fick sin post i tid. Mitt tålamod till trots satt jag ute i kylan i en halvtimma och väntade för att sedan komma hem igen tomhänt.
Några timmar senare fick jag ett samtal om att den hade kommit, så jag tog med mig C och drog ner på stan igen. Passade även på att utnyttja ett gammalt presentkort på village och fick med mig lite smått och gott hem.
Bland annat en påse te och två hjärt-te-klämmare. Oj vad mysigt jag ska ha det med mig själv i den nya lyan.(hoho)
Men åter till telefonen. Den är utrustad med såkallad touchscreen, så alla onödiga knappar har tagits bort. Detta var mycket förvillande då det första jag råkade göra var att ringa ett videosamtal till alfons nya ägare. Wopps. Men men..övning ger färdighet. Den har även en 5 megapixel kamera så nu känns ju nästan digitalkameran överflödig.

Snart är det dags för lite passiv idrott. Ja..titta på fotboll alltså.



Stolt moster



Mosters lilla ögonsten!

17:08

Jag har flytt packkaoset hemma och sitter och målar hos smilla. Innan dess flydde jag ut på staden och blev bjuden på fika av S, B och lilla Albin. Kul att S har kommit igång med fotbollen igen så man kan börja gå på matcher! Redan imorgon är det dags att sjunga hejaramsor. Eller det var kanske lite att ta i, men jag nynnar dom i huvudet i allafall.
Annars väntar jag mest på att det ska bli onsdag så jag kan få min telefon. Med min tur så har den säkert fastnat nånstans på fraktvägen.

 Mamma S & Albin Mamma B 

20:50

Närvaron vid kräkningen i skolan i fredags börjar få konsekvenser. Kände av det redan igår, men ska bespara er på vilket sätt! Idag är jag lite febrig. Ena stunden fryser jag som om det vore minusgrader i lägenheten för att en kvart senare svettas floder. Men här gnälls det inte. Jag har packat, packat och packat. Det är otroligt hur mycket skit man sparar på sig under åren. Det blir inte mindre av att min kära mor sparat precis allt från barndomen. Avklippta hårtofsar, teckningar, kläder, tidningsutklipp, bokmärkesalbum..you name it. Men det är roligt att gå igenom allt och mycket får följa med till det nya stället. Annars är jag rätt bra på att slänga. Mamma har berättat att hon fick göra efterkontroll när jag hade rensat, för det hände att jag kastade helt nya böcker. Jag har nog alltid sett rensning som något symboliskt. Man går vidare, sakerna blir bara ett substitut för tankar och annat man samlar på sig.
Förresten jag förlängde mitt telenorabonnemang. Fick dock inte med mig telefonen hem. Den kommer först på onsdag. Den nyheten blir en riktig prövning för mig som drivs av impulsivitet. Så nu sitter jag här med ett....minneskort.

Fler fynd!

Här är lite mer härligheter från barndomen.

Carl bildt är ful

En "Pilisnop"

Ett(?) bröst


10 år och känner mig väldigt pigg (Tur det!!)

Fynd!

Man hittar mycket roligt när man flyttpackar. Här är till exempel  två "teckningar" jag gjort när jag var liten.
Den till vänster som det står "pisstant" på är adresserad till mamma. Trevligt barn hon skaffade sig...
Sen gillar jag slutet på det jag skrivit till höger. "Gåå pinka".


Måndag

Uppe med tuppen idag igen trots avsaknad av hund. Jag har till och med hunnit med en runda till tippen och slängt cirka hundra gamla VHS band. Nu kommer jag aldrig mer kunna se på min hemmagjorda "EM-box" med damfotbolls-EM från 2001. Attans!
Har även hämtat upp lite banankartonger på Coop. Kom på att det var lite svårt att packa utan kartonger.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska åka och köpa en ny mobil. Det är nämligen så att mitt abonnemang har gått ut och jag tänkte att man kanske kan förlänga det och få en mobil på köpet. Men hur är det? Kan man hämta upp en för 0:- och undkomma att behöva betala nånting? En annan tanke är att göra slut med telenor och skaffa nåt mycket mer fördelaktigt abonnemang hos nåt annat företag. Men då får man ju ingen ny mobil. Livet alltså...fyllt med frågor!

Gamla bilder

Sitter hemma hos min kära mor och tittar på arkivbilder på datorn. Tänkte dela med mig av några. Hade jag haft mer självdistans så hade ni fått se några riktiga blast from the past, men än så länge får ni nöja er med dessa.

 


Jag och mamma på blåbärsjakt


Lilla smilla äter glass.

 
Smilla tar sig ett bad!

 
Team England!


Jag spänner mig bredvid farbror.


Far och broder tar det lugnt.

 
Duktiga mamma doktorerar.


Mammas nya brillor!

 
Hot stuff!

 
Va har jag för frisyr?


Huset i bua.

Det var en dag på stranden.

Nu har jag uppfyllt min plikt som hundpassare och gått en riktig långpromenad. Det var inte bara bita som uppskattade det, utan till och med jag kunde njuta lite av den sköna kustluften trots mitt motstånd till fysisk aktivitet.




Kvart i sju.

Det är minsann ingen dans på rosor att vara hundvakt. Kvart i sju blev jag väckt av ett busfrö som inbillade mig att hon behövde kissa. På med morgontofflorna och ut i det kalla morgondiset. Tror ni hundskrället kissade? Icke. Hon tyckte antagligen bara att det var färdigsovit. Det tyckte inte jag, men vad spelar det för roll. Jag är ju inte direkt känd för att vara den mest dominanta djurägaren. Glömmer aldrig hur jag sprang fram och tillbaks till balkongdörren för att göra Alfons(min förra katt) nöjd och belåten. Hur jag glatt skuttade upp ur sängen klockan tre på natten för att han krafsade på persiennerna.(Djur är inte dumma. Dom lär sig knepen!) Det tog länge innan jag ens sov någon annanstans än hemma för att det var ju sååå synd om honom om han skulle bli lämnad ute en heeeel natt. Those days are gone och imorgon är jag en fri människa igen. Även om jag kommer sakna att inte få konstant uppmärksamhet som faktiskt bita är ganska bra på att ge.
Här kommer lite bilder från gårdagen som spenderades hemma med trevligt sällskap i form av K!

Skip-bo bataljen fortsätter!  Kerstin sitter och surplar på den underbart goda soppan! Lilla biten.

Nu ska jag åka till mamma i frösakull och se om man kan sno till sig några flyttkartonger! Lika bra att hålla sig vaken när man väl är uppe vid den här tiden.

Helg!

Gårdagskvällen blev till full belåtelse med massa god mat, vänner, skvaller och alkohol. F som är en mästare i köket lagade en riktig festmåltid med musslor, pasta och en ljuvligt god sås. Bara kika in godsakerna vi blev bjudna på:

Goda drinkar! mmmmusslor! kokos/chokladkaka Skål!
 Svarta damen fick vara med, eftersom inte C & E kunde komma. 

Idag är jag hundvakt till lilla bita, så det blir en lugn kväll. K kommer hit och vi har planerat att baka, laga middag och se på robinson. Kommer ihåg hur jag som liten avundades alla deltagarna som fick åka till en öde ö och bli smala och solbrända på kuppen. Allt i ett liksom. Känd och smal, känd och smal som min käre vän Tiffany Persson skulle sagt.

Fredag i vårsol.

Som ni säkert läst i tidigare inlägg så är alltså lägenheten min nu! Kanske inte riktigt min eftersom det är min kära mor som står på kontraktet. Hon ska ha den som övernattningslägenhet, medan jag ska bo där permanent.
Inflyttning om två veckor, så imorgon ska jag minsann börja riva ner det här stället och leta fram lite banankartonger.
Mamma hade varit och valt tapeter idag och mötts av tapseraren i lägenheten. Han hade lite härlig information att bjuda på. Jag citerar; "Nu luktar här riktigt gott, men det gjorde det minsann inte när jag kom hit första dagen. Han som bodde här innan låg död  i flera veckor. Grannarna tyckte det hade börjat lukta. Inga anhöriga. "
Mums. Information som gärna hade fått utebli.
Sista dagen på skolveckan idag. Slutade med att jag höll på att få en spya i ansiktet. Tur nog var jag snabb i min parering.
Nu ska jag ge mig av mot dammiddagen. Det bjuds på musslor har jag hört! Lägger in lite bilder ikväll.
Trevlig helg!


JAAA!!!

Här kommer ett litet inlägg från mobilen. Det är nämligen så att den första april så.......FLYTTAR jag! Eventuellt kan jag börja langa in grejer redan innan. All flytthjälp som erbjuds mottages tacksamt! Åh vilken underbar start på helgen.

Utpumpad.

Igår var det lägenhetsvisning. Jag blev lite kär. Nytt golv var på plats och dom förberedde för nya tapeter i alla rum. Balkong, nära till spårvagnen, mycket grönområden och tydligen väldigt lugnt. Håll nu alla tummar och tår för att detta ska gå vägen! Går det inte vägen så har jag ju ett alternativ kvar, men det är en andrahandslägenhet.
Inatt sov jag på jobbet. Ett mörkt, svalt källarum som man faktist sover riktigt skönt i. Ändå är det väldigt befriande att komma hem igen, då det känns som om man alltid är på flykt. Sen är det så mycket med det nya jobbet. Massa nya människor, intryck och rutiner som matas in i hjärnan. Just nu känner jag mig väldigt matt, disträ och utpumpad.
Men, efter klockan 16:00 imorgon går jag på långledighet och det firas med dammiddag hemma hos F. Det ska bli väldigt trevligt!


blandad kompott

Tro det eller ej, men idag dök ett tredje lägenhetserbjudande upp. Jag säger som i trissreklamen, plötsligt händer det!
Annars har dagen bjudit på det mesta. Är ju på en skola denna vecka och har dels fått gömma mig för en kille som inte tål nya intryck samt blivit bjuden på stripshow av en sjuåring. Herrejösses. Mycket ska man få vara med om minsann.
Efter jobbet körde jag till nordmossa. En halvtimma innan jag är framme ringer smilla (som är fem år) och säger att jag inte ska förvänta mig för mycket sällskap av henne för hon ska nämligen "sitta vid datorn och chatta idag". Dagens ungdom!
Nu ska jag sätta mig i soffan och ladda upp för morgondagens visning. Håll tummarna!


Underbart!


Glad nyhet

Är hemma hos Karolinka-und-das-sockerdrick-trick och väntar på att mästerkocken ska bli färdig med kvällsmaten. Medan jag gör det så kan jag berätta en ljuvlig nyhet jag fick reda på idag. Det är nämligen så att jag ska på lägenhetsvisning på onsdag klockan 13:00. Tjoho! Äntligen ett steg i rätt riktning istället för två steg tillbaks.
Nu ska jag socialisera. På återseende!


15:43

Klockan är 15:43 och jag har precis vaknat. Jobbade natten och tänkte att jag inte behövde ställa klockan för jag säkert inte skulle sova så länge ändå. Bra tänkt! Verkligen! Jag ska upp sju imorgon och kommer aldrig komma i säng ikväll.

Hur som haver, natten gick bra. Vi slukade en säsong av Mia & Klara. Love it! Love it! Love it! Självklart såg vi på mello också. Det blir operakonsert i moskva vill jag lova. Det kan nog gå hur som helst med La Voix. Vad jag inte kan sluta tänka på när Malena sjunger är att hon ser lite ut som en buktalande transa.
Nu ska jag försöka få i mig något matlikt och försöka ta vara på de lediga timmar som är kvar av denna dagen.


lush

Igår efter jobbet så åkte jag hem till syster och hämtade mina lushprodukter. Allt är numera testat och godkänt av moi. La till och med en ansiktsmask igår och känner mig fräsch som en vårvind(eller..det går nog att diskutera)
Hos syster blev jag även bjuden på middag, kaffe och godis. Sen åkte jag direkt hem och däckade i sängen.
Snart är det V75 och jag tänkte vinna 75 miljoner. Jomenvisst.
Förresten. Jag har en ny favorit på melodifestivalskivan. Håll i hatten mina kamrater. Thorleifs!! Haha. Det är vad jag kallar en riktig schlager. Sweet kisses in the moonlight.


  Innehåll: Vitlök(?) & TeaTree Vårvinden

Om ni undrar vem spökfotografen är så kan jag erkänna att det är min hemliga kompis molgan.

sudoko

Sitter och laddar inför jobbkvällen med lite sudoko. Verkar som om det är något man måste syssla med frekvent för att upprätthålla talangen och flytet i. Såg ju mig själv som en liten mästare för ett halvår sen. Nu, not so much! Det blir det ändring på när det nya schemat sätter in och jag får massa ledig tid.
Har bränt av (wopps, ilegal confession made!) melodifestivalskivan och försöker uppdatera mig på alla låtarna. Favoriten hittills måste vara Måns Zelmerlöv, men jag ska försöka ge de andra en chans också. Är inte kvalitén på låtarna väldigt låg i år?



jobbtrött.

Jag är så otroligt jobbtrött! Ge mig en veckas semester, tack. Jobbar dubbelt nu och känner mig som en levande zombie. Den tiden jag är ledig orkar jag inte göra något vettigt. Detta har bidragit till att jag plöjt igenom ännu en säsong av brothers & sisters (jag vet, det var ett jävla tjat!)
Denna jobbtakt kommer hålla i sig resten av veckan samt nästa vecka. Sen är jag ledig i fem dagar(!!!!!!). Åh, det kommer kännas som en mini-semester. Då ska jag fixa och dona här hemma, gå promenader, laga massa god mat etc..etc Yeah right, who am I kiddning. Kommer sluta med att jag sitter hemma och tittar på tv hela dagarna. Karaktär - inte här!


Vår?

Jag tror minsann att våren är på väg. Idag har jag nämligen tagit bort alla soppåsarna på balkongen och gått med dom till sophuset. Det brukar vara ett gott tecken på att våren är på väg!
Annars har jag mest ägnat denna lediga dagen åt att lata mig. När jag inte slagit på min dator vill säga. Denna dator måste vara den sämsta investeringen jag gjort. Under tiden som ägare av den har jag: bytt hårddisk tre gånger, bytt minneskort en gång, fått två härliga blå sträck rätt igenom skärmen samt bytt batteriadapter en gång.
Hade det inte varit så att jag inte har råd att köpa en ny just nu så hade jag på allvar slängt den i väggen, golvet, bordet eller i något annat hårt. Hittills har jag bara vågat banka på den ett tiotal gånger. Utan resultat. Trodde ju jag hade löst mysteriet med datorn häromdagen då jag var trött på att den lät som en flygplansmotor och kom på den briljanta idén att blåsa rätt in i fläkten. Helt plötsligt lekte den tysta leken med mig. Men nu har väl fläkten istället bestämt sig för att inte fungera alls, vilket gör att datorn ständigt är överhettad. Detta (antar jag) bidrar till att den inte är alls samarbetsvillig och jobbar som en treåring med funktionsnedsättning.(inget ont mot dom!)

God natt!

Det finns två saker jag har brist på just nu. Det ena är tid och det andra är pengar. Det gör att det här med bilkörning blir ett riktigt dilemma. För att spara in tid kan jag köra snabbare och då få mer tid över. Vill jag spara pengar däremot så kan jag köra långsamt och därmed dra in lite onödiga bensinkostnader. Hittills har jag kört stenhårt på det förstnämnda. De två senaste dagarna har jag dock givit alternativ två ett uppriktigt försök. Men då uppstår ytterligare ett problem. Det är nämligen inte så lätt att köra lagligt efter sju års rallykörande. Har ni någon gång försökt att hålla 110 på motorvägen? Det är fan inte lätt!
Innan jobbet idag var jag ute hos syster en sväng. Fick agera frisör och kunde snabbt konstatera att klippning inte är min cup of tea. Smilla ville självklart delta och tog fram sin sminkdocka. Önskar jag hade kameran med så jag kunde ta ett kort på hennes styling. Stubblugg, svarta slingor och världens alla färger till ögonskugga. Helt plötsligt kände jag mig inte så missnöjd med systers klippning!

Ledig afton.

Tre timmar senare.
Tre glas vin. Fem avsnitt av brothers & sisters, vilket bidragit till cirka tre timmar konstant tårögdhet. Ja. Det var min kväll.

Det är galet hur man blir beroende av en serie när man ser alla program i sträck. Nu när första säsongen av B&S är plöjd så känner jag en otrolig tomhet. (Precis som jag gjorde med SATC, Vänner, O.C , etc etc) Det är skönt att byta liv till något mycket mer smickrande för en liten stund. Smickrande var kanske fel i just detta fallet, men något helt annat.
För andras liv är alltid mer intressant än ens egna, inte sant?

Snurrig!

Vad säger man? Grattis på internationella kvinnodagen?
Helgens arbete är över och jag är återigen hemma i min lilla bunker.
Jag sov hos kerstin och pontus igår. När jag kom dit välkomnades jag i dörren med ett glas vin. Det kallar jag service för sina övernattningsgäster!
Jag gick och la mig rätt sent och var tvungen att gå upp tidigt i morse. Detta har resulterat i en enorm trötthet. Fast jag tror inte riktigt att jag förstod hur trött och snurrig jag var förrän cirka en timme efter det att jag plockat upp väskan. Då öppnade kylskåpsdörren för att se om det fanns något ätbart hemma......och där stod min.....linsvätska. Tror det är bra om jag kommer i säng i tid ikväll!

Spelkväll

Tänkte blogga lite mellan tvättlassen. Ja, idag tvättar jag faktiskt hemma! Jag bokade och kom ihåg min tid. Framsteg, framsteg.
Gårdagskvällen gick från slappkväll med let's dance till spelkväll alá endorfinkick-hyper-stress-svett. Oj, va roligt vi hade. Vi började med tre omgångar av "med andra ord". Vilket spel! Give me! Man spelar i lag och ska försöka förklara ett ord, med, ja, andra ord. Det går på tid och man blir sjukt stressad. Vi var alla dessutom super taggade vilket resulterade i svettningar, skrattattacker och vem vet nån kanske till och med kissade ner sig. Det förtäljer inte historien.
Efter tre omgångar hamnade vi alla i nån form av efterdyning där energin sakta steg neråt. Vi gjorde då ett försök med "master of music" men för svåra frågor och för lite ork gjorde att vi la ner det rätt snart.
Men det var en helt underbart rolig kväll. Jag slår ett slag för mer spelkvällar!!

Loana och Carin är snygga som vanligt. Ann som jag inte träffat på år och dar. Roligt!! Med andra ord

 
Jag & Loana försöker få upp en vinflaska som inte ville bli öppnad.  Master of music Snygg var den, Elvisflaskan.

Tillbaks.

Det var inte bara bromsbeläggen det var fel på utan även bromsskivor och kolv. Inte konstigt det tjutigt och svajat varje gång jag bromsat. Nu är det fixat i allafall. Städad är den också för pappa skämdes för att lämna den till verkstaden i det skicket. Jag tyckte inte det var så farligt. Bara lite gamla takeaway-muggar, gamla snusprillor, skor, papper och annat.
Jag har ju jobbat två nätter på den nya stället. Första gick bra. Var inte alls trött. Jag och den andra tjejen hade Brothers&Sisters maraton. Kändes som hemma med andra ord.
Andra natten var lite värre. Tröttare och delade inte tv-smak med den andra tjejen. Fick stå ut med massa skräp, fawlty towers, ally mcbeal, förhäxad etc etc. Ni kanske tänker att det inte är tv-programmen jag borde fokusera på utan jobbet. Och tro mig det gör jag. Men jag kan inte påstå att det händer överdrivet mycket på natten.
Igår efter lite sömn på dagen hade jag och kerstin en helkväll med vin på tranquilo, bio och kaffe. Vi var och såg Milk med Sean Penn. Bra film, bra budskap, men lite för långdragen för min smak.
Nu ska jag laga lite taco för att sedan åka till Carin och äta massa snask och titta på film!

Trevlig helg!


Bilkrångel.

Förlåt för den sega uppdateringen. Ska i skrivande stund iväg och hämta min bil som är lagad. Bromsbeläggen(?) var utslitna så det lät som en rockkonsert varje gång jag bromsade in. Jag verkligen älskar när bilen krånglar. Speciellt när jag är beroende av den för att komma till jobbet. Ironi älskar jag också. Men det kanske ni redan märkt?
Skriver när jag kommer tillbaks igen.


Promenad.

Jag är just hemkommen från en promenad med en föredetta arbetskamrat. När man går runt fästningen undrar man varför man vill flytta härifrån. Strandpromenaden måste vara det finaste varberg har. Kanske också det enda.
Ikväll bär det av mot första natten på det nya jobbet. Sitta still i nio timmar bör inte vara något problem för mig som aldrig rör mig annars heller. Däremot att hålla mig vaken. Vi får se hur det går. Får ta med nån dvdbox. (Med europeisk REGION..agh...)
Igår kväll snubblade jag in på en blogg som berörde mig till tårar, samt ett beslut att genast trappa ner på mina solariebesök. Titta gärna in. Med varning för starka bilder. http://mittlivsabina74.blogspot.com/
Hade lite problem att somna på kvällen efter den läsningen. Men ibland behöver man nog öppna ögonen och se hur verkligheten faktiskt kan te sig.

Nordmossa

Tro det eller ej, men jag klev faktiskt upp ur sängen. Efter ett samtal från syster som lockade med mat så kunde jag inte motstå att ta mig upp ur sängen och åka ut till nordmossagänget.
Syster som succesivt under åren förvandlats från att bara vara mamma till att bli en riktig husmor bjöd på korv, potatis, vitsås och grönskaker. Det fick bli min frukost.
Efter det vankades det singstar, pyssel och andra aktiviteter.
Förresten så berättade smilla för mig att killen hon varit kär i jättelänge äntligen var kär i henne också. Men tydligen så är smillas kompis alicia också kär i honom, så dom får ha han varannan dag. Monogami är minsann överskattat bland femåringarna!


Inga tvivel på att vi är syskon!
 Kamakamakamakamakamakameeeeeleon. Crazysmilla 
Smilla kör på prinsesstemat i sitt rum.  
Sen gjorde vi eget papper. ..som var rosa såklart. 

Jag, kronprinsessan och en svart björn.

Inatt drömde jag att jag och kronprinsessan Victoria låg och pratade på en gräsmatta på drottningholm. Herregud. Jag börjar på allvar tro att jag är rojalist. Under den kungliga pratstunden sprang det även förbi en stor, lurivg, svart björn. Ingen tvekan om att min fantasi fungerar som den ska i allafall!
Idag är jag ledig. Hrm. Ska jag ligga kvar här i sängen hela dagen eller ska jag faktiskt göra något vettigt? Jag röstar på alternativ ett. Tänkte dock dra mig bort till bion i kväll och se "män som hatar kvinnor", Böckerna är ju kanon. Kan undra om filmen når upp till samma nivå?

Hemma igen.

Då var man hemma igen efter att ha lekt polare med motorvägen i fyrtiofem minuter. Snart är jag så invan vid E6:an så jag kan blunda under tiden jag kör, eller varför inte virka lite. Vem vet va framtiden har att erbjuda!
Jobbet gick bra. De nya arbetskamraterna verkar supertrevliga. Synd man inte kommer se så mycket av dom bara.
Mitt nya hälsosamma liv har det gått sämre med. Det blev ingen promenad(chockade?). Två koppar kaffe har slinkit ner. Men det är faktiskt betydligt mindre än vad som brukar rinna ner för min strupe. Så jag antar att jag står på +/- 0.
Nu har jag ett möte med John Blund som jag inte kan ställa in. Så, sov gott!

gäst ikväll är jesus - han har kickat heroin

Somnade vackert in till änglagård runt elvasnåret, men vaknade nu, två timmar senare. Min kropp tyckte tydligen det var färdigsovit för inatt, så nu ligger jag här klarvaken och har absolut inget att fördriva tiden med. Lite träningsvärk i armarna också efter helgens styrkeprov=armbrytning. När jag ändå är inne på fysiska åkommor så måste jag göra nåt åt min ickeexisterande blodcirkulation. En bra idé är kanske att börja dra ner på snuset. Om jag ska göra det kan jag lika gärna dra ner på koffeinet också. Ja, så får det bli. Kaffe får bytas ut mot grönt te(ska väl vara det bästa enligt alla rön?) och snuset får bytas ut mot..njae..snuset får vara kvar, men i mindre dos.
Imorgonkväll är det jobbdags igen, men innan dess tänkte jag hinna med ett välbehövligt solariebesök. Min blekhet börjar dra sig mot det blåa hållet.(snor gordys fyndhet) En promenad hade inte suttit fel heller då jag mest ägnat denna dagen i sittande vs liggande ställning.

utekväll

Igår var vi på schlagerpartaj. Vet egentligen inte om man får kalla en tillställning med max tio personer ett "partaj". Hur som haver. Det var jag, K och S, några som hade festen(antar jag) samt ett får.
Vid elvasnåret fick vi nog av att leka med oss själva och drog vidare till gretas där det var betydligt mer håll-i-gång. 

(tryck för större)

k visar sin styrka jag spelar tuff som vanligt k i jongleringstagen som sig bör

s tur att visa sin styrka  folkfest..hihi

Kluft hade rakat sig dagen till ära kajsa VS kajsa vad luktar du elena?

kul att ses igen greta!  karlarna blev minsann glada när vi kom

RSS 2.0