Jag spyr!!

Har suttit i cirka en och en halv timma och laddat upp bilder till Fuji. När 177 av 205 bilder laddats upp så har "programmet stött på ett problem". Jag loggas ut och förmodar att bilderna trots detta lilla problem ligger kvar på min sida. Efter att ha loggat in igen inser jag dyster fakta, samtliga bilder är borta. Helvete! De som är uppladdade kan väl ändå inte bara försvinna?
Fuck Fuji!
Nu ska jag åka och köpa en godispåse och tröstäta som en riktig flodhäst.





En vecka har passerat.

I tisdags var det som sagt dags för höstens premiär av Korpen. Det blev allt annat än en bra början. För det första så hade vi inga avbytare, vilket kanske inte var vältajmat när vi stod emot serieledarna Hälsovetarna. För det andra så fick vi en spelare skadad efter cirka tre minuter. Tur att jag hade min sommarträning i bagaget annars hade jag förmodligen hittats död på grund av syrebrist efter tio minuter.
Efter dessa fyrtio minuter av blod, svett och tårar så var jag aningen förlamad i två dagar. Jag kunde knappt gå från stående till sittande och än mindre skratta för då värkte det i hela magen. Nog för att jag har sprungit i sommar, men några spurter har det ju inte blivit direkt.
Annars så är jag jävligt glad för träningen har verkligen släppt nu. Jag är inte längre grinig och förbannad när jag är ute med springskorna. Jag slutar inte heller mitt i rundan utan fullföljer hela passet. I går sprang jag till och med med ett leende på läpparna trots regn, motvind och bilar som skvätte vattenpölar i ansiktet på mig. Två månader tog det att komma hit, men det var det fan värt! Nu ska jag dessutom få en egengjord träningsbok av min så inspirerande lilla dreadlocks-PT. Hoppas på många guldstjärnor!
Under mina förlamade dagar hann jag med att sysselsätta mig med passiva nöjen. Jag och Smilla hade en helkväll med singstar, hårfärgning och läsning. Jag har dessutom tagit mig en titt på Martin och Gunvald i biosalongen. I stormens öga var dessvärre ingen höjdare jämfört med de andra Beckfilmerna. Snälla Oberg kom tillbaks in i min tv-ruta!
Jag har fått besked från Mittuniversitetet att jag är tredje reserv. Tror kursen börjar på måndag så vi får väl se om det är några avhopp, annars är det väl bara att söka på nytt till våren. Känner mig i starkt behov av hjärnstimulans.
Nu ska här göras musli och hembakat bröd innan arbetet kallar igen.


Val

19: 00 Sverige - Ryssland EM 2009 Damer

20:25  Östra - Hälsovetarna Klass 2B Korpen

Det blir svårt för svenska folket att välja ikväll..



Back in the days


Korsord

Igår skulle jag ha en ledig, slapp och skön dag. Jag åkte till Kerstin vid tio och som sällskap hade jag med mig en inte ännu klarlöst korsordsbilaga. Detta val av medresenär var ett stort misstag. Från klockan tio till halv fem gjorde jag och Kerstin inte annat än att gnugga geniknölarna, googla konstiga ord och förbarma oss över Svåra Krysset. Tre gånger fick vi fylla på energidepåerna och ändå slutade det i grav trötthet och huvudvärk. Samtliga korsord blev dock lösta och både jag och Kerstin mailade mot kvällen iväg svaren i hopp om att vinna ett lottpaket. Jag använde vad jag tror är fungerande knep för att vinna och uppmärksammas. Stora, röda, feta vokaler så att de bara inte ska kunna sluta tänka på mitt mail utan bli tvungna att ge mig en vinst. Det var nästan så jag tänkte måla en teckning i paint och skriva att jag var tio år, men sannolikheten att man är tio år och klarar svåra krysset är kanske inte så stor.
Denna ansträngande "arbetsdag" avslutades med pizza och Män som hatar kvinnor. Jag såg filmen på bio redan i våras, men den var lika bra andra gången. Väntar otåligt på att Luftslottet som sprängdes ska ha biopremiär. Böckerna är så bra så man önskar att man inte hade läst dom än.

Finbesök

Idag fick jag ett oväntat telefonsamtal från min kära vän Catrine. Catrine och jag gick i samma klass på gymnasiet och under den tiden hann vi hitta på massa bus ihop. Nu var det dock längesen vi sågs och denna dag tyckte hon att det var dags för en liten återträff. Vid tretiden kom hon farandes tillsammans med sin nya förmåga; Millie! En ubersöt liten pincher som snabbt visade sina främsta förmågor i form av juckning mot diverse ting.
Lämpligt nog hade jag någon timma innan C ringt bakat en smarrig kladdkaka. Den blev snabbt uppäten tillsammans med lite kaffe. Efter det tog vi oss en sväng in Da hood och jag passade på att fota C i bajsplockningsställning. Vi gick ju trots allt mediaprogrammet tillsammans så jag fick ju fint låtsas att jag var ett med kameran.
Good times. Good times.
Snart inleds en ny vecka, men inte vilken vecka som helst. Korpen sätter igång igen! Kom till Heden på tisdag allesammans för då ska det bli dribbla av. Förhoppningsvis har min sommarträning givit goda resultat. Jag glömmer inte de första matcherna i våras som mest bestod av att försöka orka sig igenom bytena. Nu ska det bli andra bullar!

(Klicka för större)


   



Dags för löp?

Loppis!

Denna dag har bjudit på loppmarknadsbesök. Fyra loppisar har gästats och synintrycken har varit många. Tur att det fanns botemedel mot trötthet och yrsel i form av starkt kaffe och fikabröd. På tredje loppisen fann jag det jag sökte. Nämligen ett soffbord, lite högre och bredare än det gamla och så mycket snyggare. Ett steg närmre ett Ikeafritt hem sitter jag nu nöjd och belåten och tittar på mitt nyförvärv. Sjuttio kronor kostade kalaset så det passade min tunna plånbok perfekt.
Nu ska här lagas kalvmiddag och drickas vin!



Like a lot!


Kvinna?Man?

Jag har just varit och hämtat hem ett litet paket från cdon. En Johnny Cash t-shirt och Brothers & Sisters box rikare sitter jag nu i soffan och beskådar alla friidrottare. Ingen har väl gått oberörd förbi allt snack om Caster Semenya. "Kvinnan" som tog hem guldet i 800m och som även påstås vara en man. Jag förstår att folk funderar. Är hon inte en man så måste hon ha knaprat i sig grova mängder testosteron. Nog för att man kan se manlig ut, men några tecken av östrogen måste man väl ändå ha? Nåja, ikväll blir det fokusering på de svenska deltagarna. Emma Green hoppar höjdfinal och herrarnas tiokamp fortsätter. Efter det bär det av till andra sidan staden och sista jobbnatten innan det är dags för en veckas ledighet. Välbehövligt.

Kvinna? Man?

Höstfilosoferande

Dagens schemamöte är avklarat och det ser ut att bli en ganska skön höst med betydligt fler lediga helger än tidigare. Dessutom får jag njuta av en sexdagars långledighet varannan vecka. Det kanske behövs om jag ska hinna plugga, volontärarbeta samt ta extrapass på det andra stället.
Idag har jag läst om att dagboksskrivande gör oss människor friskare. (Enligt en viss forskning.) Nu fungerar nog inte denna bloggen förebyggande för min hälsa. Knepet är nämligen att skriva om jobbiga saker, saker som upprör och irriterar. Jag citerar ur tidningen Leva! "Den som med ord beskriver en obehaglig upplevelse eller negativ känsla neutraliserar den - och ändrar hjärnans kemi." Nu skriver jag ju aldrig om det jag tycker är allt för jobbigt här i bloggen, så teorin fungerar inte på mig i detta forum. Kanske är det en god idé för mig att skaffa en liten Bridget Jonesbok där jag kan plita ner diverse tankar och funderingar som håller mig uppe om nätterna. Jag har vissa jobbiga saker som jag aldrig verkar ta itu med. Ett framsteg är dock att dessa hjärnspöken börjar komma upp till ytan nu istället för att ligga tunga som bly längst ner på botten.

Nu ska jag dricka upp innehållet i glaset som gjort mig till rödvinsfilosof denna höstliga afton. Over and out!


Ansökan

Jag tänkte skrapa ihop mina första högskolepoäng. Inte en dag för tidigt, däremot fem år för sent. Jag har sökt en restplats på mittuniversitetet. En distans-och nätbaserad kurs, allt för att undvika muntliga redovisningar och plats i blickfånget. Om jag kommer in så ska jag fördriva tiden med att läsa Sociologi GR (A), Socialpsykologi 30p. Den är på halvfart så då hinner jag med både arbete och plugg.
Framsteg...ett i taget...sakta och med små steg.


Sova med fienden

Just nu befinner jag mig i Biskopsgården och hälsar på min kära kamrat Stella. Hon och hennes man Christer har just tagit över en fyra på tredjevåning. En fyra! Det känns minsann vuxet. Stella har formats en del av hennes uppväxt med sin mormor. Detta märks främst i hennes förhållandesätt till matlagning och kökshantering. (Kanske också i hennes halvårsprenumeration på Allers.)
När man slår upp köksskåpen kan man inte annat än att referera till mannen i Sova med fienden. Eller vad sägs om det här?


Inte mig emot, för nu vankas det en organiserad och smaskig måltid gjord av tidigare nämnd donna. Mustig tomat och linssoppa står på menyn. Receptet är självklart hämtat ur Allers, nummer 34. Det är skönt att ha en Stella i närheten när samtliga mor-och farföräldrar ligger långt nergrävda under marken.

Prison Break & Tusenbröder ger spänning i vardagen.

Det finns inte mycket att blogga om under jobbperioderna. Om jag ändå ska berätta vad jag har gjort så har jag plöjt hela Prison Break. Jag är så besviken. Här har man tålmodigt följt de två bröderna i flera år för att sedan få en hård jävla käftsmäll i tredje avsnittet från slutet. Man kan överleva torpeder, The Company och diverse bråkstakar i tre säsonger, men när det är dags för serieavslutning då går man och dör. Ett skott i pannan, det är var upphovsmännen förtjänar, och nej, jag har inget liv. Inatt gick jag igenom samtliga Tusenbröderavsnitt. Ni kan ju enkelt förstå vad jag drömmer om när jag väl går och lägger mig. Det är rånförsök, fängelserymningar och annat nervkittlande. Kanske har det gått för långt. Imorse när jag körde hem så såg jag något beigefärgat vid vägkanten. Min första tanke var att det var ett avhugget människohuvud, men jag såg ganska snart att det bara var en oljebehållare...
Nu har jag kompenserat allt mitt stillasittande genom att köra 35 min på crosstrainern. Kanske man bränt bort de där smarriga croissanterna jag åt till frukost.


Pissfi**a

Lediga veckodagar bidrar till mycket fikatid. Idag hann jag med en Skottlandreunion på Veras, hemmafika på Karlberg samt glassmys i Läjet.
Jag har själv inga barn, men kan tänka mig att det inte alltid är så lätt att vara konsekvent i sin uppfostran. Ett roligt bevis på detta var när jag, Anna och Carro satt och studerade en pojke på lekplatsen idag. Pojken gjorde väldigt suspekta saker uppe på lekstugetaket. Förutom att slå en sjua så satt han med byxorna nere och drog frekvent i sin lilla snabel. När Joel kom in och fick se oss tre sitta och stirra ut genom fönstret så undrade han såklart vad som försegick. Carro frågade honom var tusan pojken på taket sysslade med. Joel mumlande något varpå Carro skriker ut -Tyst!  Nu ska vi se vad den lilla pissfittan håller på med.
Haha. Hon kom i samma sekund på vad hon just sagt. Då var det försent att få det osagt och Joels öron var stora som paraboler. För att lösa denna incident delades mutor ut. Även ett löfte om att aldrig mer upprepa ordet gavs. Efter det var saken ur världen. Fast vem vem vad Joel säger till frökrarna i skolan vid terminens start...

    

Ooppps..
   

One lazy fucker.

Efter att ha köpt datorn har det gått upp för mig hur det kommit sig att jag varit så hurtig de senaste månaderna. Nämligen faktorn att jag inte har haft en dator. Jag har inte haft en burk med knappar att fastna vid varje morgon som jag sedan inte släppt ur sikte förrän dagen har gått mot sin ända. Med ny dator i närheten börjar jag åter igen fastna i gamla mönster. Idag har jag till exempel endast använt benen för att gå till vattenkokaren och tillbaks. Matlagning har jag heller inte prioriterat, men och andra sidan gör man inte av med så mycket energi när man ligger i soffan med datorn på magen och plöjer Prison breakavsnitt. M kom och försökte få med mig ut på en promenad men inte ens hon kunde få min stagnerade kropp att avvika från interiören. Tur var det väl att jag lovat min kära far att hälsa på under kvällen annars hade jag antagligen fortfarande inte andats annat än fläktluften som datorn avger.


Tur man fick lite social kontakt de fem minuter man var utanför dörren.

Dagen i bilder.

Fina vänner, kaffe och choklad. Detta har förgyllt min dag. Löptur, kvällsfika och en Beck knyter nu ihop denna säck.


Loana och Carin

Det ryms mycket hår i den där bullen.

Tjusig väggmålning

Kvällsfika

Träningsmums.

Infall

Igår fick jag ett spontant infall. Gemensam nämnare för de flesta av mina spontana infall är att det kostar pengar. Så även igår. Kanske var det dumt, men trots detta så har jag tusen skäl till varför jag gjorde det.
Jag köpte en dator, vilket aldrig kan vara fel om det är så att man tålmodigt sparat pengar i flera månader för att köpa just denna dator. Ni vet ju hur det är med mitt tålamod, om inte så kan jag tala om för er att det är obefintligt. Ni vet säkert också hur det är med mina ekonomiska färdigheter. Jag har vanligtvis inte ett öre kvar efter den femtonde i månaden. Så inte heller denna månaden trots att det bara står tioende augusti i kalendern. Konstigt nog kan man i dagens samhälle gå barskrapad till närmsta teknikaffär och införskaffa en dator för 8000 kr. Tur för mig eller kanske inte, det återstår att se när det är dags att betala leksaken.
Hur som haver så var jag trött på att inte ha en egen dator. Jag lånade mammas ett tag men den kan jämföras med en minipc och mina ögon var trötta på att ständigt kisa för att se vad som stod på den lilla skärmen. Min egna gamla dator svek mig för längesen. Jag har till och med ett gammal inlägg här i bloggen där jag beskriver hur jag försöker blåsa ur skiten i fläkten för att få bort ljudet av flygplansmotor. Ljudet försvann men fläkten slutade istället fungera och så har jag haft det sedan dess. Min bror beskrev det med att datorn går in i något viloläge, vilket verkar stämma alldeles korrekt. Man får absolut inte göra något ansträngande för då somnar den på studs. Jag och datorn har inte samma syn på vad som är ansträngande. Betapet till exempel, något jag tycker är väldigt avslappnande upplever datorn som en riktig stressfaktor. Förutom den ofunktionella fläkten så exsisterade det ingen batteritid. Så mycket till bärbar dator när man inte kan bära den någonstans utan ständig strömkontakt.
Nu har jag i allafall inget att klaga över mer än kommande fakturor, men det får bli morgondagens problem.
Dags för frukost i form av hemmagjord musli. Mums!


Jag ska ta hand om dig så som om du vore mitt eget barn.

Hemmagjord musli.

Fika och pantertanter.

Sista passet är avklarat och jag är fri som en fågel fram till torsdag. Detta har firats med en liten sovmorgon, mat från fettokedjan och fika hos Daggan och Börje. Har man inga egna morföräldrar vid liv så får man njuta av andras. Detta var precis vad jag gjorde idag. Just dessa två pensionärer är pigga som tonåringar och skratten avlöser varandra. Daggan berättade att hon härmodagen skulle ut till hamnen för att titta på båttävlingarna. På vägen dit fick hon se en prydlig skara människor som häckade utanför kyrkan. Nyfikenheten tog överhanden och hon tog en paus i promenerandet. När folket rörde sig inåt i kyrkan var inte Daggan sen att hänga på. Där satt hon alltså, en 85-årig pantertant med skärmmössa och gångstavar, på ett bröllop där hon inte kände en människa.
Nu har jag öppnat en flaska Carlsberg och ska njuta det sista av denna härliga sensommardag.


Börje och hans pantertant Daggan.

Utan Anna; ingen mormor.

Så här glad är jag över att slippa pendla mellan Göteborg och Halmstad.

Sömnbrist, släkt och poker.

Det blev inte mycket sömn idag heller. Klockan tolv vaknade jag av samma ihållande bankande som gårdagen bjudit på. Dessutom hade en del av släkten slagit sig ner på altanen och satt och njöt av solen. Jag gick upp, tog mig en kokoskaka och bytte sedan rum. Det blev ingen sömn där heller. Är det något jag har svårt för så är det att somna om när jag väl vaknat. Istället satte jag mig ner bland gästerna och åt lunch. Sill, potatis, gräddfil och annat som hör sommaren till slank ner i min tomma mage. Därefter spelade jag lite texas hold'em med en nyfunnen kusin. Tärningar fick agera marker och varsin tjuga lades i potten. Efter två härliga vinster så åkte förloraren för att spela golf med min mor. Själv ska jag nu lägga mig ner i trädgården och fånga lite solsken så att jag slipper blända folk imorgon när jag återvänder hem.

  

Frisering och dopp i det blå.

Jag tar vid där jag slutade igår. Innan jag styrde Forden söderut åkte jag nämligen inom syster med tillhörande dotter. Vad jag inte visste då var att jag skulle agera frisör under timmen jag hann spendera där. Jag har inga som helst kunskaper om hur man klipper hår men självfallet ställer man upp när man får förfrågan. Det var inte bara kunskap det var brist på på Nordmossavägen. Det fanns nämligen inte så mycket redskap att tillgå. Med Smillas rosa plastborste och en sax som jag skulle tippa på var köpt på G-kås försökte jag trimma en långhårig syster som dessutom inte ens hade blött håret. Som tur är besöker Åsa inte frisören så ofta så det kanske dröjer innan någon klagar på hur ojämnt det är och undrar vem tusan det var som klippte henne sist.
Förmiddagen har jag spenderat åt att försöka sova. När jag är i Frösakull så huserar jag oftast i ett eget litet rum, men denna natt hade mamma en arbetare här i form av hennes svåger. Jag fick helt enkelt låna mammas säng. Hennes rum är i vanliga fall en riktig oas, men när det skrapas och byts plankor på väggen utanför så känns det mest som om man befinner sig på ett bygge. Detta till trots så fick jag ett litet möte med Johnny B(lund). Efter några timmar så vaknade jag till doften av nybakat. En frukost bestående av två kokoskakor, två korvar och lite grönsaker fick bli energikälla till min löptur. Trettio minuter av svett, klagan och sand i skorna avslutades med ett ljuvligt dopp i det blå.


Kajsas frisörsalong.
Syster i mediterande position. Smilla i..sin egen värld.

Adiós

Med dessa bilder lämnar jag ett soligt Varberg för tre jobbnätter i Halmstad.

  

Visst är ni sjuk?

Denna dag har spenderats i goda vänners lag. I förmiddags bar det av ner till Veras för en fika med en nyfriserad C. Vanligtvis lämnar jag aldrig Veras utan att fylla magen med världens godaste kycklingbaguette. Idag var dock ett undantag då morotskaka och kaffe stod på menyn. Efter lite uppdateringar gav vi oss iväg på en kort sejour på stadens gator och torg.
Några timmar senare var det dags för ett stopp vid nästa matdepå. M som vanligtvis huserar i hufvudstaden har nu ett helt hus i Varberg att fylla gäster med. På Tranelyckan bjöds det på plockmat av finaste kvalité i form av ostar, frukt, kex och diverse specerier. När det inte fanns plats för mer godsaker i magen så åkte sällskapsspelet fram. "Visst är ni sjuk" - ett spel för hypokondriker, stod först på listan. Samtliga deltagare tyckte att detta var ett utmärkt spel just för mig. Jag kan väl bara instämma, trots att jag nu tycker mig vara nästan frisk från min hypokondri. Spelet drev med allt vad svensk sjukvård heter och gick ut på att komma i mål med så lite pillerburkar som möjligt. Ett utdrag ur spelets kortlek: "Doktorn är inte anträffbar (egentligen är han ute och spelar golf). Du skickas därför vidare till nästa doktor." Därefter kunde man skickas vidare till ytterligare en doktor som inte alls visste vad du hade för åkomma och därför gjorde en ren chansning och gav dig tre pillerburkar. Ja, ni fattar principen. Kul var det i allafall.
Mätt och belåten ska jag nu runda av denna dag med att somna in till en i raden av alla Beckfilmer.

  


  

Lotta på Liseberg

Dagen började med en välbehövlig sovmorgon men skulle snabbt bli mer fartfylld. Efter en smarrig frukost tog jag på mig träningskläderna och klev upp på crosstrainern. Denna gång med sällskap av Elton John på tvn. Jag köpte en liveDVD med honom förra veckan. Konserten är inspelad någon gång under tidigt 80-tal och är inte av bästa kvalité. Den går under titeln "Elton in Russia" och kostade en Selma så man kanske inte ska ha för stora krav. Jag kan inte påstå att den fick mig att trampa snabbare. Snarare sugen på att krypa ner under täcket igen.
När man är duktig och tränar så måste man såklart unna sig lite. Efter en dusch bar det av till McDonalds. Vad jag inte visste då var att det skulle bli det enda i matväg som min stackars mage skulle få under dagen. Detta pågrund av ett spontant infall att gå och se Lotta på Liseberg. Vi anlände till Liseberg vid fem och fick tur nog platser. Vi fick även träsmak efter att ha gått igenom både väntan, genrep, väntan och livesändning. Som grädden på moset så spöregnade det, men vad gör det när man inhandlat Lisebergs fräcka(....) ponchos.
Lotta hade bjudit in hela digiloogänget som bjöd på allsång och gung. Jag vet, jag är töntig, folklig och alldeles för tantig för min ålder, meeen va härligt det var!

   

   

Förresten, Stonte ringde idag och frågade om jag visste vad man kallar en bag-in-box för nu för tiden. Det visste jag inte.
- En Kikki Danielsson festis

Tandblekning

Några av er har ju undrat var jag köper tandblekningskittet. Nu finns det tillgängligt HÄR på bloggen. EasyWhite heter företaget som jag har köpt det ifrån. Klicka på någon av annonserna så länkas ni vidare till deras hemsida.
Jag är väldigt nöjd med produkten och efter att ha läst i användarbeskrivningen "Använd inte för mycket, FÖR vita tänder är inte snyggt" så förstod jag att det skulle fungera.
Det är smidigt att använda och om jag inte minns fel så använder EasyWhite sig av medlet som tidigare fanns hos tandläkarna vid blekning.
Helt enkelt en billig och bra egoboost!


seven pounds

Nu har jag spenderat tre dagar i tre olika västkuststäder. Den stad som känns mest skön att lämna, eller minst bra att stanna kvar i är Halmstad. Detta beror mestadel på bilisterna. Jag vet att jag har nämnt det innan, men det tåls att nämna igen. Människorna i Halmstad kör i samma hastighet som jag springer(en dålig dag). Det verkar som om de tar en powernap vid varje rödljus, eller kanske de bara är nyfikna på hur lång tid det tar tills det slår om till rött igen. Anledningarna kan vara många, men inga av de är några jag någonsin kommer att förstå.
Detta är ett dilemma när jag kör till jobbet. Det går nämligen inte att åka en bestämd tid och veta att man kommer fram med fem minuters marginal. Det kan ta allt ifrån sju till tjugo minuter beroende på vilka sniglar som är på vägarna just den dagen. Nog klagat. Nu är jag ju trots allt tillbaks i min hemstad och mitt hood. För att fira detta så kläckte jag några ägg och bjöd på pannkakor. En nyupptäckt talang jag ligger inne med är att kasta pannkakor i luften. Detta måste vara något jag omedvetet lärt mig när jag betraktat systerns sambo.
Jag hade en gratisfilm att hyra på videobutiken här nere och efter ett besök där fick jag se den helt underbara Seven pounds med Will Smith. Rekommenderas starkt.

   
Det gäller att våga för att vinna....

Aktiv

Jag orkade inte vänta på crosstrainern i Götelaborg. Istället blev det en tur i skogen. En kort sådan. Efter 25 min var vaderna tunga som bly och jag gav upp. Godis och kaffe till frukost är tydligen inget vinnande koncept om man ska utföra fysisk aktivitet. Efter löpturen var jag tvungen att testa iForms magövningsdvd. Efter första övningen kom jag på att det nog skulle vara en bra idé att dra ner persiennerna. Hela grejen känns väldigt 40+aktig. Dessvärre tog batterierna i kameran slut, men jag hann ta EN bild på den hurtlga kvinnan i cykelbyxor. Enjoy!

   

  

Inaktiv.

Back in business efter tre jobbnätter i Halmstad. Denna gång hann jag beta av både Goltuppen och åtta timmar av Graven. Utöver det avverkade jag en korsordstidning. Ni förstår, jag har det väldigt stressigt på mitt arbete. Nu är det bara en vända kvar i Halmstad sedan blir det som vanligt och jag slipper pendla i två timmar för att komma till jobbet. Nackdelen blir att jag inte får några smaskiga traktamenten insatt på kontot längre.
Efter fyra timmars sömn igår så stod det grillkväll på agendan. R är hemma från Stockholm denna vecka och då får man passa på att socialisera sig. Efter matintag var vi alla lite trötta och gav oss in till A för att titta på The lazarus project. Jag somnade i soffan och R hostade upp halva hjärnan och fick gå hem. Alltså såg vi varken eftertexter eller spännande upplösningar.
Tänkte snart åka till Göteborg för en efterlängtad återträff med Mr Crosstrainer. Jag har inte tränat på fyra dagar och är livrädd att två månaders träning ska ha varit förgäves och att jag faller in i de gamla vanorna. Jag har redan sett tecken på det. Vad sägs te.x om godis innan frukost, filmmaraton i sängen, två dosor snus istället för en....listan kan göras lång.
Därför tänkte jag nu bryta detta mönster, stänga av beckfilmen och kliva upp ur sängen.
Fast filmen är ju faktiskt ganska spännande... jag ska bara...

//Er allas Alfons Åberg

  
 
Mina fina sällskapsdamer

RSS 2.0