Parkhäng

Jag hann ner till haga och var lite social trots allt. Jag sipprade på en loka medan de andra festprissarna drack kall härlig öl. Efter att fått mina "knölar" masserade av E så bar det av till en park för att kolla på cortegen. Där åt vi lite picknick innan klockan slog för mycket och jag fick traska iväg till vagnen.





 

Sol ute-sol inne-sol i sinne

Den här förmiddagen har spenderats åt skönt solslapp på balkongen. För en stund sedan tog dock hungern över så jag åkte och köpte lite ris som nu står på spisen tillsammans med ärtor och A's senapssås. Mums! När jag var ute och handlade så passade jag även på att köpa lite sommarläsning. Jag är evigt tacksam om någon utav böckerna bara är en bråkdel bättre än Denise Rudbergs; Matilde. En bok jag läste ut häromdagen som måste vara något utav det sämsta någonsin nerskrivet. Fåglar har även viskat i mitt öra att hennes andra böcker är lika usla. Tvi, hur kan sånt skit överhuvudtaget få tryckas upp?
Har blivit medbjuden på två olika parkhäng idag. Får se hur jag gör. Jobb inatt, då är det skönt att haft lugna gatan under dagen. Mina tankar sprang just iväg och hamnade i en grön park med en kall öl i handen.... fan.


Mig äger ingen och Flyga drake

Besiktning.

Idag har lägenheten i varberg besiktats. Med en enda anmärkning så får jag väl vara ganska nöjd. Det var de borrade hålen i köksgolvet som inte var så populära. Tur man har en händig far som kan täppa till dom så mattläggaren slipper komma dit och ta ut en hutlig avgift.
Passade på att ta en sväng till syster och smilla när jag var i trakterna. Vi hoppade studsmatta för fulla muggar och jag klarade mig utan att bryta ett enda ben.
Tillbaka i göteborg så mötte jag upp S vid vagnen och sen bar det av ner till videobutiken. Vi hyrde två filmer, men har än så länge bara hunnit se en. Fjärilen i glaskupan, som är en sann berättelse skriven av en man som fick ett slaganfall. Anfallet gjorde honom förlamad i så gott som hela kroppen. Hans enda sätt att kommunicera är genom att blinka med ena ögat. Trots detta lyckas han via en kvinna skriva en självbiografisk bok som resulterat i denna film.
Nu sitter S och C och spelar Scategories så jag ska sluta skriva och ge mig in i kampen!


Gårdagen

Puh vilken dag det var igår. Upp klockan sju och ner i tvättstugan för att hämta mina blöta kläder. Som tur var så var kvinnan som hade tvättid en trevlig dam. Hon sa att det rådde inga tvivel på att någon stängt av strömmen för att visa vem det är som bestämmer. Hon varnade även mig för en "nummer 7". När hon tvättar, så tvättar ingen annan. Hon pratar hål i öronen på en och snackar skit om alla. Så framöver så vet jag. På onsdagar blir det ingen tvätt för min del!
Efter att ha hängt upp TRE MASKINER blöt tvätt runtom i lägenheten så bar det av till varberg. Där var det slit, slit och slit. Efter fyra timmar hade mina händer förvandlats till en svintotuss. Upp till Göteborg, lassa av det sista. Sen åkte jag och papi(som tabita hade sagt) till IKEA. Jag fick min efterlängtade bokhylla i flyttpresent och köpte själv nya tallrikar (som går in i skåpet) och en lurvig röd matta. Så nu börjar här äntligen likna ett hem. Efter IKEA var det bara att åka hem igen, borra, fixa och skruva ihop. Sen snabbt iväg för att hämta A och åka till Ica Maxi. Där inhandlades det ekologisk grön mat för en femhundring. Köpte även en stavmixer åt min lata sida, så jag nu kan mixa grönsaker och snabbt göra enkla soppor.
Väl hemma så satte mästerkocken A igång! På med alla plattor, hacka grönsaker, steka svamp..ja you name it. Själv satt jag och förbarmade mig över ett bredband som inte fungerar.
Kvart i tolv var vi bägge så trötta så vi nästan somnade med varsitt glas rött i handen. En lång dag med andra ord.

Förresten! Här får ni en update till p-bots inlägget:
Jag fick ju aldrig något svar på mailet jag skrev till parkeringsbolaget. Igår när lönen hade kommit in på kontot så betalade jag in p-boten i risk för att hamna hos inkasso.
Vad tror ni jag hittar innanför dörren i varberg? Jo, ett brev från bolaget där det står att ärendet har avskrivits. Bra Kajsa. Så nu har jag alltså betalat in fyra hundra kronor HELT i onödan. Suck.


Lurvig matta!
Den är röd. Den är lurvig.

Bokhyllan.

Diskstället som under 4år i vbg, aldrig kom upp.

Martyrer i tvättstugan.

Idag var det tvättdags. När jag kom ner till tvättstugan så var det helt tomt, så jag slängre i tre maskiner på en gång. Härligt med rena kläder inför en ny vecka, tänkte jag. En timma senare tog jag med min kära systerdotter och gick ner för att slänga in allt i torktumlaren. Men vad händer? Jag får inte upp luckan, inte på nån maskin. Jag kikar runt lite och ser en lapp på väggen "Söndagar -  ingen tvättning". Jippie! Så någon jävla tvättstugemartyr har varit nere och stäng av strömbrytaren. Okej, dom vill visa vad som händer om man inte följer reglerna. Men va fan! Så nu får mina dyngsura kläder ligga där och mögla till klockan åtta imorgon. Vad är det för jävla mentalitet? Kan man inte lägga en lapp istället och förklara att på söndagar får man inte tvätta, tänk på det nästa gång.
Förutom denna lilla incident så har jag haft en toppendag med besök av syster och smilla. Sistnämnda som gjorde sin premiäråkning med spårvagn var på strålande humör! När vi tog en promenad så berättade hon hur gärna hon ville var vuxen. Jag försökte då förklara att hon minsann skulle ta vara på sin barndom för att vuxenlivet ibland kan vara tufft. Man måste te.x jobba och betala räkningar. Då säger hon i sann barnaanda "Men varför köpte du ett jobb då???" Haha. Kanske borde fundera på försäljning av mitt jobb om det skulle underlätta min ekonomi!
Hon sa även att hon inte hade växt så mycket inatt, för hon sovit över hos en kompis. Hon sover mycket bättre hemma och då växer hon även mer. Barn - finns det nåt bättre?
Imorgon ska jag och pappa hämta det sista i varberg, åka till ikea och sen borra och ha hos i lägenheten. Efter det blir det matlagningskväll med A. Hon har lovat att hjälpa mig göra nyttiga och gröna matlådor. Va mer kan man önska sig av en vän?

mitt så kallade liv.

Som jag tidigare nämnt här i bloggen, så har jag en stor förkärlek till Caroline Af Ugglas armar. Igår på Så ska det låta så dök ugglan upp igen och påminde mig än en gång om att jag borde börja träna. Men hur får man en sån där senig kropp? Snälla, snälla..Caroline, visa mig! Dessutom är hon sådär härligt all-year brun. Kan undra vad hon sitter inne med för tips. Måste man bo på en gård och rida ranka hela dagarna tro?
Påtal om gårdagens program så var ju killen i samma lag grym! Vem är han? Jag fick ett svar från mammas gubbe som löd "Det är någon frireligiös lirare." Tänkte direkt att han menade Gabriel Fors, men tydligen fick dom plats med två av den arten igår.

 
   Senig VS frireligiös



resultat..

Kolla vilket brilliant smile jag fick! Vem kan tro att där rinner två liter kaffe om dagen? Har för mig att någon sagt att man bara ska äta ljusa grejer efteråt. Tror jag har förstört hela blekningen nu. Råkade slänga i mig choklad, salta bomber och snus. Men vem kan stå emot livets godsaker?.......alla utom jag.



Extreme face makeover.

Ja, idag leker jag extreme face makeover. Dessvärre får ni inte se några före och efter bilder, för det har jag helt glömt av. Jag känner mig lite som björn kjellman i livet är en schlager. "Fake, fake, fake. Hela mitt liv är fake." Det är jag och Candy med andra ord. Färgat hår, färgade ögonbryn, färgade fransar, tandblekning. Listan kan göras lång. Vill ni boka mig till nästa transshow så är det bara att höra av sig i kommentarfältet!



Eftermiddag på botaniska.

  

  

Min förmiddag i bilder.

Klicka för större.


  

  

"Snälla rara krumelur, jag vill aldrig bliva stur"

Framtida insättning..

Jag har en framtida insättning på mitt konto. Insättningen går under rubriken LÖN och är på 101:-. Undra om det skett något fel, eller vart tusan jag jobbat förra månaden som ger mig ynka 101kr.

Jag hoppas verkligen det kommer en ny framtida insättning under LÖN som ger mig betydligt mer än en summa som kan jämföras med två snusdosor.


Män som hatar kvinnor.

Morgonen spenderades åt att försöka sola på balkongen. Men det ljusa fanskapet ville sig ju aldrig riktigt fram. Drog istället iväg till slottskogen där S med vän väntade. En latte senare bestämde vi att vi skulle se  "Män som hatar kvinnor". Jag har läst boken och velat se filmen länge. Den var ruggigt bra. Dessvärre kunde jag den första timmen mest fokusera på hur kissignödig jag var. Tillslut tog jag mig mod och gick alla steg ner och sen heeeela långa vägen framför allas beskådning fram till toaletten. Ni som känner mig förstår det stora i detta!
När jag hade tagit vagnen hem igen så blev jag oväntad haffad av en stilig man i kavaj som sa "Vilka snygga byxor du har" Tack, sa jag. "Är det någon ny stil?" Då blev jag lite nojig och tänkte att jag säkert hade lite toapapper hängandes från gylfen eller nåt. Men icke. Jag är inte van vid att främmande människor kommer fram och berömmer sådär. Så det gör man minsann inte i varberg. Heja Göteborg!

   


Förresten, jag fick ett sms från en kompis som ville ha råd. Det började såhär "Du är den mest normala människa jag känner..". Ni kan då tänka er hur de andra kompisarna är!!
 


Måndag

Ännu en ledig dag har gått till sin ände. Det blev inte många knop gjorda på förmiddagen. Lite plock i lådor tog jag mig an och  jag lyckades även få upp en lampa.
Kvällen spenderades hos A i mölndal. Vi lagade kikärtsbiffar, stekt potatis och diverse goda röror. Helt enligt vegansk stil. Kanske kan tappa några kilon om jag umgås frekvent med henne! ..tänkte jag, men det var innan vi började rulla chokladbollar. Mycket prat och ett avsnitt Mia & Klara hann vi också med.

 
Har en känsla av att A inte tål min starka blixt!

Gott mos!

Äntligen kanske hela bredbandshistorien kan lösas. Läs kommentaren av Anders Häll under inlägget "cancel".

It's the end of an era.

  

  

Nu vet jag var jag fått min frisyr ifrån. Det började tidigt mina vänner......



Förutom att flyttstäda så har jag även hälsat på hos min kära far. Där testade jag hans moppe.
Oj, vad nostalgisk jag blev. Vem kan glömma moppegängen på gärdskulleskolan?


Reunion.

Min kväll fick en oväntad vändning när en gammal klasskompis från mellanstadiet helt plötsligt ringde. Han tyckte det var dags för en reunion. I ren chock sa jag ja, trots att jag satt härligt nerbäddad i soffan med mina gubbatofflor. Så det var bara att plocka undan mitt tantfika, ta av gubbatofflorna och börja tänka som en ungdom - det är ju faktiskt lördagkväll.
Fram med rödvinet och måla fransarna.
Grejen med E är att han har fotografiskt minne. Det kan vara rätt intressant när man själv inte kommer ihåg ett dyft från grundskoletiden. Jag blev bland annat påmind om följande:

* Jag tvingade HELA min klass att se på "spice girls - the movie" på roliga timmen. (roligt skulle det vara...)
* En kille i klassen hade kommit fram och frågat mig -varför visar du naveln(kort tröja). Varav jag svarar jävligt nonchalant - Varför inte???
* Det ryktades om att jag hade störst bröst i klassen. Vilket även hade bekräftats av min dåvarande pojkvän i killarnas omklädningsrum. (Året senare när alla växt ifatt hade jag antagligen minst!)
* E var kär i samma tjej under hela skoltiden och när dom skulle titta igenom gamla semesterbilder så råkade alla hans stalkerprylar ramla ut rakt framför ögonen på henne (hehe)

När vi inte pratade gamla minnen så sjöng vi gamla mellanstadiediscolåtar. Bland annat "Wish you were here" med rednex. Var tvungen att förfriska minnet och googlade texten. Haha. ..:"the stove is getting colder..." "..me and my countryman..". Det passade minsann oss lantbor..

   

Nu ska jag sova och försöka förtränga mitt icke så fördelaktiga förflutna...


cancel

Jag missade färjan på grund av parkeringsbrist, så det blev ingen utflykt för mig. Ibland hade det varit bra att veta innan om det finns potentiella risker att missa grejer. I sånnafall hade jag stannat i varberg och kunnat "götta mig lite till" som smilla så fint uttryckte det.
Det trådlösa bredbandet är fortfarande inte installerat. Fick ett sms av telia tidigare i veckan där det stod att det skulle ta ytterligare åtta dagar. Funderar på att bojkotta fakturan som kommer komma på flytten. Påtal om fakturor fick jag en annan från telia igår. Där var massa kostnader som jag blivit lovad att inte behöva betala. Jag ringde upp (jag har dom snart på snabbnummer). Det första jag möttes av var en irriterad röst som bad mig sluta knappa på telefonen för det var väldigt störigt. Vet inte vad  hon menade att jag gjorde, men mitt hat till telia steg ytterligare ett snäpp på rövhålsskalan.
Nog om det. Nu ska jag steka lite balkongen. Sen behövs det nog ett städryck här i det som till synes verkar vara en tonårsoas. Kläder överallt, högar av disk, diverse tidningar och magasin utspridda i samtliga rum etc. etc.

Ledig helg!

Min lediga helg inleddes av fem timmars sömn föjt av p-möte. Hungrig som en varg var jag, efter min motvilliga korvdiet. Turligt nog så serverades det överbliven sallad på kontoret! Efter det fick jag stressa hem med vagnen till en bil som inte ville bli lappad en tredje gång. Sen bar det av till varberg mot lägenheten med de ekande väggarna. Väl där hade jag tänkt att städa lite. Men det räckte att slänga en blick mot allt damm och överblivna saker för att vända i dörren.
Forden fick jobba vidare för att ta mig till smilla och syster. Där sitter jag nu och avnjuter en öl med en skvätt hårfärg i huvudet.
Imorgon blir det picnic i götelaborg med K, L, J och två Åbobor. Det ska bli trevligt. Kanske kan man få kilat in lite solstrålar i huden också.
På kvällen har jag fått erbjudande att följa med A på fest. Får se hur det blir med det.
Trevlig helg!

Eftermiddags sol.

Nu har jag fraktat telefonen ända ner till bottenvåningen! Väldigt märkligt det där. Kanske borde köpa en triss idag?
Något jag är helt säker på att jag ska köpa är någon form av proteindryck. Jag har levt på korv med bröd här hemma i snart två veckor. Den rostade löken börjar ta slut. Det är aldrig ett gott tecken.
S har flytt till Paris för att möta våren. Jag vill också möta våren i ett annat land. Det var längesen jag bara drog iväg.. Nu ska jag inte ta på mig mer pass på det gamla jobbet utan köra på schemat jag har så det finns luckor för diverse spontana äventyr igen.
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka iväg på planeringsmöte. Fika ingår. Det gillar jag.

märkligt..

Jag lägger ut min telefon på tradera. Vem som helst i hela sverige kan köpa den. Killen som köper den BOR i MIN trappuppgång. Detta är sjukt.

Dagen efter..

Efter jobbet igår åkte jag in till staden (andra gången sen jag flyttade hit...). Väl där mötte A upp mig och vi gick till ett sunkhak som utlovat. Det blev många öl och mycket skratt. Vi träffade även på en väldigt mystisk man som berättade för oss hur hans dygn såg ut. Min favoritdel var "Vid elva gör jag kaffe. Jag serverar två koppar. När jag inser att det inte sitter någon dam mitt emot så dricker jag upp hennes med, i ren sympati" Underbart!
Idag mår jag mindre bra och ska försöka pigga upp mig med en cola. So long..

A   

Sömnparalys.

Har under en ganska lång tid vaknat cirka en och en halv timme efter jag somnat av att jag drömt att jag inte kan röra mig. Jag ligger i sängen och någonting gör att jag vill resa mig. Det känns som om jag är halvt medveten om vad som händer. Jag försöker få upp händerna över täcket, försöker sträcka mig efter lampknappen osv. Allt är väldigt realistiskt. Nu har det hänt så många gånger så jag vet i drömmen att jag drömmer. Ändå är det fruktansvärt läskigt att jag verkligen inte kan röra mig. Inatt när det hände så beslutade jag mig för att googla det. Detta fenomen visar sig vara en sömnparalys som uppstår i REM sömnen. Det står till och med att i REM sömnen minskar muskelfunktionen i kroppen. Kanske är det så att jag på riktigt försöker röra mig men inte kan? I drömmen kan det variera ganska mycket vad det är som händer runt omkring, anledningen till varför jag vill komma upp ur sängen. Om det inte är något farligt så minskar olustkänslan ganska rejält. Men när anledningen är att det står någon i dörren eller att någon försöker ge sig på mig då är det betydligt läskigare. Undra om det finns några sätt att undvika dessa sömnparalyser?

Fitta.

I morse när jag hade slutat så skulle jag parkera bilen i vanlig ordning. Åkte till stället med p-automaten som spottar ut pengar. La i en tia i hopp om att den skutta ut igen. Det gjorde den inte. Så jag tryckte på ångerknappen och tänkte att man kan ju alltid försöka en gång till. Men, då kommer inga pengar och mätaren ställer sig dessutom på 0 igen. Så där står jag utan penningar och ingen tillgång till nåt växlingställe eftersom så gott som allt är stängt klockan 7:30 på påskdagen. Åker runt och riggar lite efter nån öppen mack, men inget är öppet. Så jag åker tillbaks igen, skriver en lapp till p-lisorna och sätter den i rutan.
Nyss var jag nere och skulle parkera om bilen. Surprise, surprise! Fan ta dom.

maktmissbruk

Grannar

Såhär i balkongtider så måste jag säga att jag saknar grannarna på borgmästaregatan. Ulla, som alltid klagade på sin värk men som bjöd på ljuva kakor. Kalle och Elsa. Elsa som i och för sig dog förra året men som vid liv var så senil så hon sa samma saker varje gång man träffades. Tråkigt? Nej, ganska betryggande.
Carl, som älskade att åka till sjukhuset för att sköterskorna var så rara. Ja, jag saknar till och med paret över mig. Han, som skällde ut mig efter noter när jag lät alfons jaga fåglar på gården. Hon som kikade ner från sin balkong just när jag solade topless. Skräckslaget backade hon in igen för att komma ut efter fem minuter och be om ursäkt. Vet inte vem som var mest generad efter den upplevelsen. Lis och Gurli, som är fyrtio år yngre än vad deras ålder berättar och som alltid var redo för lite snickesnack på gräsmattan. Jag skulle nästan vilja säga att jag saknar Gösta, men så långt ska jag inte gå.

Förresten jag har hittat en p-automat som spottar ut pengar samtidigt som den ger en biljett. Helt i min smak!!

Underbar vårdag!

Vaknade runt tre idag efter en väldigt lugn jobbnatt. Lagade lite suppe, som emil skulle sagt och la mig sedan på balkongen och stekte lite. Sen kom jag på att om jag nu spenderar hela nätterna på en stol för att sedan åka hem och sova så kanske borde jag röra på mig den lilla tid som blir över. Iväg på promenad och inhandling av esensiella varor för en nikotinist. Bara för att lätta mitt samvete lite så köpte jag tre äpplen också.
Har även hunnit lägga upp min gamla mobil på tradera. Iväg och buda med er!!

     



Lyckades hamna i ett väldigt märkligt område...  


Glad Påsk!


Buu..

Morgondippen har inte lagt sig ännu. Bläää.. tänkte att en latte från donken kunde lyfta upp mig lite. Satte även i en dvd med brothers & sisters men nu verkar fjärrkontrollen givit upp också. Kollektiv depression! Faller en faller alla.





Varför inte spä på det hela med en självömkande låt..

Morgondepp

Jag hade hoppats på att solen skulle visa sig på min sista lediga dag. Men icke. Hade suttit fint med lite balkongbränna, men den får vänta antar jag. Har en gnagande känsla i min mage. Om det beror på mardröm, jobbångest eller annat kan jag inte svara på. Botet mot detta får bli en löptur. Känner mig inte alltför motiverad, men det är väl bara att ta tag i det.
Igår bestämdes det att jag och A(som var med i USA) ska ut och ta en öl. Hennes enda plan var att jag ska bli lite rund om fötterna och kalla alla för "pet". Inga problem! Det ska verkligen bli kul. Har tänkt mycket på det där att man inte träffar nya vänner naturligt i vuxen ålder. Möjligen om man pluggar eller har ett jobb med massa folk runtomkring. Jag pluggar som synes inte och jobbar dessutom alltid ensam, med undantag för föräldrar. Hur som haver, A är grymt rolig så det ska bli väldigt trevligt att träffa henne igen och kanske till och med bjudas på lite jobbskvaller.

Nehe, nu ska jag snöra på mig springskorna.





Inte orginalvideo, men låten är fantastisk.

Söderut.

Som fortsättning på den spontana löpturen tog jag en långpromenad och inhandlade lite käk. Jag är mäkta stolt över mig själv! Dessvärre lär väl inte detta hålla i sig mer än en vecka.
Var tvungen att hämta bilen borta hos K idag. Passade på att köra ner till syster och smilla. Smilla fyller år i maj och jag fick kika igenom en BR katalog för att veta vad hon önskar sig. Hon förklarade att allt som hon hade satt en bock på önskar hon sig. Nu var det bara det att hon hade bockat 95% av innehållet. Antar att det bara är att gå in på BR och ta första bästa sak jag ser då? Blev lite sugen på¨att köpa inlines till henne. Fick dock snabbt förklarat av syster på engelska att det ska jag inte alls göra. Kanske ska tilläggas att dom bor uppe på en kulle med grusväg som enda sätt att ta sig dit. Inga bra förhållande för inlinesåkning med andra ord. Sen önskade hon sig även ett fodral till Nintendo DS konsolen. Hur mycket nöje man nu kan ha med ett fodral när man inte har konsolen...
Har lyssnat på Säkert! under hela dagen. Grymt bra. Gillar speciellt den här raden från låten Ditt Kvarter ;

"Elle, när ska det bli inne att vara som jag
Blek och feg och sävlig och lat
Jag har köpt varje nummer Elle sen 96
Men det som fortfarande gäller är
Vacker och lycklig
Och just nu kjol med särskilda veck
"

  

Smilla är så duktig och fixar sallad till middagen!

Karaktär!

Nu har jag chockat min kropp genom att ta ett svettigt löppass. Skulle inte förvåna mig om jag dör i plötsligt hjärtstopp inom den närmsta timmen. Seriöst, fy fan va otränad jag är. Borde kolla upp ett gym i området. Eller varför inte lite yoga, det har jag alltid varit nyfiken på.
Fick ett sms från telia, där jag bads kontakta dom gällande min bredbandsflytt. Igen. Jag ringde, uppgav både namn på den döde mannen samt lägenhetsnummer, trappuppgång, adress. Nej, nu räcker inte det. Nu måste jag ta reda på vad den döde mannen hade för telefonnummer när han bodde här. Alltså, är det verkligen min uppgift? Vad betalar man för egentligen?
Snart kommer S hit för promenad och tacos. Min påsk kommer jag spendera på jobbet med början i morgon kväll. Jag är inte så mycket för traditioner så jag tackar gärna och tar emot storhelgs OB'et.

Efter en dusch och lite slapp i soffan så känns den där löpturen inte så fel i allafall. Beach 2017? Here we go!


Ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting.

Idag har jag sysslat med det jag gör bäst, ingenting. Det var dags för en sådan dag. En gång har jag varit utanför dörren. Självklart var det för att köpa snus. Fick även med mig en tidning hem. Cosmopolitan närmare bestämt. Rena skiten. 80% av innehållet handlade om vad man skulle göra för att skaffa/inte skrämma bort/behandla en kille. Med lite undantag för sidorna som beskriver hur man lättast går ner i vikt.
Fick upp hallspegeln idag. Det behövdes verkligen för med den där badrumsspeglen så kommer jag inte göra annat en att avsky mitt utseende. K har precis en likadan hemma hos sig. Vet inte om det bara är spegeln eller ljuset i kombination med den men man ser verkligen varenda rynka, varenda pormask, varenda..allt!! Men som jag och K brukar säga; När man är snygg i den spegeln, då är man tamejfan snygg!!

Fick förresten meddelande från Affes nya ägare igår. Han trivs på landet och har tydligen blivit en riktig råttjägare. Det tillades dock att han är dålig på att tvätta sig i baken. Jag har minsann inte lärt han nåt! Till sommaren har jag tänkt och åka och hälsa på honom om tid finns. Kanske kan sno med honom hem igen... Hrm. Får lägga upp en plan!


Hääääj, det är Tabita!

Jag är ju som ni säkert redan förstått helt såld på Tabita. Nu förgyller hennes röst min telefon varje gång det ringer. Detta medför dock att jag fortsätter i hennes white-trash-värmländska-anda när jag svarar i telefonen. Vissa har börjat tröttna och varna mig för att jag inte kommer kunna prata vanligt om det helt plötsligt ringer någon myndighetsperson eller annat. Men då är det väl bara att köra på och säga att mina VAB-dagar börjar ta slut och att jag inte kan överleva på att tatuera gamlingar på ålderdomshemmet?
Idag har jag jobbat, vilket resulterade i två rivmärken längs armen. Härligt. Jag måste verkligen ha klättrat upp på tålamodsstegen det här halvåret.
Mamma är här i afton och vi har just ätit mat. Nu sitter vid med varsitt glas rödvin i handen och med våra laptops i knät. Japp.

Helt slut.

Nu är alla möbler på plats och jag är helt slut. Pappa och jag har slitit som små djur i trapporna. Sen har jag även blivit en parkeringsbot rikare. Så jävla surt. Nu har jag kört iväg bilen till K så får den stå där i några dagar tills jag kommer på en lösning. Vägrar göra mig av med den och ta bort alla möjligheter till spontankörning.
Det här med möblerna blev lite av ett antiklimax. Jag hade längtat så efter att få upp dom, men väl här så tycker jag inte dom passar in nånstans. Är även i stort behov av en vardagsrumsmatta. Slängde den gamla som hade sett sina bästa dagar.
Nu är min välförtjänta lilla paus över och jag ska återgå till lådorna.

Thuuuug.

Efter tre timmars sömn vaknade jag av att kanarieöarna hade flyttat in utanför mitt fönster. Genast tog jag den ihopfällbarasängen och drog mig ut på ballen. Vilket väder! Äntligen vår. För att känna mig riktigt exotisk åt jag en kiwi till frukost. Mums.
Såg en aplång dokumentär inatt om tupacs liv och död. Efter det är jag skadad. Hör bara massa thugs, niggas, hos och bitches i mitt huvud. Går det ingen gudstjänst på tv idag så jag kan öva upp språket igen? Eller..det är kanske imorgon,
Hur som haver. Idag ska jag och S till IKEA för att köpa rullgardiner. Sedan blir det tömning av bag-in-boxen och eventuellt en stadsrunda.

livet

Livet

lite bilder

Här kommer lite bilder som utlovat. Möblemanget är dock inte på plats ännu.


Vardagsrummet. köket kök
hall badrum sovrum.


Förövrigt så parkerade jag in i en bil idag. Yes.

22:00

Efter många resor fram och tillbaka samt en hutlig avgift på 798:- så kan jag nu ligga här och surfa med mitt nya mobila bredband. Inviger även den nya ugnen genom att grädda en kasslergratäng. Javisst, jag har blivit huslig också!
Annars har jag jobbat på det gamla stället idag. Resultatet av det är en rygg som enbart klarar av sängläge.
Tänkte jag skulle fixa lite bilder på lägenheten. Har dock inte den orken idag, men imorgon ska jag låta blixten flöda.
Nu; fråga olle.


And..I'm ONLINE!

Allt funkar som det ska så nu ska jag minsann bli en flitig bloggare igen!


The return of the dead.

Återigen i Varberg en sväng. Denna gång hade det kommit ett litet chip från telia. Men inget mer. Är det allt som krävs? What about the dongel(?). Börjar inse hur mycket tid jag tidigare spenderat med att surfa. Ganska tragiskt att jag blir så extremt rastlös utan ett tangentbord i närheten.
Förresten så har jag en liten uppdatering gällande mina knölar. Som enligt mamma inte är knölar utan svullnader. Hon har härmed ställt diagnosen skenseninflammation(?). Det känns väldigt betryggande. Nu kan jag istället oroa mig över mer triviala saker såsom att det kostar tre kronor i timmen att parkera utanför lägenheten. Grr.
Nu ska jag ösa in lite grejer i bilen så jag hinner till jobbet i tid.
Stay tune..

RSS 2.0