Saturday night live

Nu är jag hemkommen från tredje solariebesöket denna veckan. Sen får det vara bra..ett tag.
På solstället stötte jag ihop med ägaren som avrådde mig att ha bronzer/solkräm/australien gold i ansiktet för det kunde förstöra min fina färg. Det fick motsatt effekt och jag förstod att man faktiskt kan bli ännu brunare! Mycket vill ha mer har alltid varit ett måtto för mig. Sen visade hon mig även solariumens rolls royce, med högeffektiva rör. Kostade ca 8kr i minuten. Inte nåt för min ekonomi alltså. Nåt som inte heller var för min ekonomi är tandblekningskittet jag impulshandlade på nätet igår. Reklam alltså!
Nu ska jag städa undan, diska, äta och tvätta ur hårfärgen. Sen är det dags för.......................jobb.


innehållslöst.

Ljuva liv tänkte jag i morse när jag blev väckt av Kerstin som serverade frukost på sängen(läs: soffan). Det var minsann en fin gest av en fin vän!
Efter det härliga uppvaknandet följde en tur på stan. Sällskapet var ljuvliga M, som även hittade ett par jeans åt mig som varken gav mig två rumpor eller hade hippieutsvängning. Hann även med att se skymten av en bloggare jag följer. Då kom insikten smygandes...Jag har verkligen inte nåt liv.
Nåväl..nu sitter jag äntligen hemma i min soffa. Det tog mig baaaara två timmar att komma från jobbet och hit idag. Men... jag är inte bitter! Förresten, på vägen hem stannade jag på statoil och handlade lite mjölk. Började småprata lite med kassörskan. Det slutade med att jag gav henne mitt nummer.  Hon hade nämligen både syster och bror med lägenhet i göteborg. Brodern hade nyss flyttat till Schweiz, men har lägenheten i götet kvar. Visserligen en trea, men om jag och mamma kan dela så är det ju nemas problemas. Kassörskan skulle i allafall vidarebefoga mitt nummer till syskonen.

Imorgon är det jobb igen. Följt av finfrämmat!

Tjillevillevipp-bom-bom! (<-- arbetsskada)

Götelaborg

God afton!

Nu ligger jag i soffan hemma hos Kerstin och Pontus. Vi har druckit lite rödtjut, ätit möööögelost och snickesnackat. Mycket trevligt.
Jag har ju varit lite orolig hur jag ska hanka mig fram i New York utan ett öre på fickan. Problem-solved! Vi får våra traktamenten utbetalade innan vi åker! Åhh, äntligen något som går åt rätt håll. Nästan sju härliga tusenlappar sätts in på våra konton innan den 10:e. Har fått ett förslag att 2000:- ska gå direkt till mat, restaurangbesök och gåvor till dom vi får bo hos.Tycker det verkar lite mycket. Men vad vet jag. Jag har aldrig couchcrashat hos buddhister i Amerikat förr.
Hur som haver. Här kommer några bilder från aftonen. Kerstino ville absolut inte medverka i någon blogg denna afton, så hon får lite rött krafs över sig.

           

Ögontusch


"Jag är ju praktiskt taget osminkad förutom mitt ögontusch" -Kerstin Dellert

Åhh..mer plats åt dom äldre och deras uttryck!

Igår var jag duktig innan jobbet och pumpade däck, putsade insidan av vindrutan och slängde allt i "soptunnan" som jag haft i mitt baksäte. Sen for jag iväg mot göteborg och fick en känsla av att något var fel. Jag slängde iväg ett sms till jobbet med frågan om jag verkligen började klockan tre. Det gjorde jag såklart inte, utan en halvtimma senare. Och då var jag redan tidig. Som tur var hade jag med mig mitt presentkort på MQ, så jag kunde köra inom kungsmässan. Väl där hade jag en tidsbudget på 25min. Jaja, jag har ju aldrig varit så mycket för att gå och spana länge bland hyllorna. Brukar ta det jag ska ha, betala och gå. Nu kunde jag inte ens göra det, för jag hittade ingenting. Va är detta?? Jag hittar alltid kläder jag vill ha där. Men icke när man väl har pengar att handla för. Provade ett par jeans som gjorde att min baksida fick två rumpor. Nej tack, det räcker med en tänkte jag och gick.

När jag kom hem spelade jag lite poker. Hade inga förväntningar på vinst men slutade på +900. Kunde inte kommit mer lägligt.

I natt ska jag sova över hos Kerstin. Efter det har jag bara två nätter till att fixa sovplats. Någon som har en soffa ledig.....? Karrrrro?




 

Poison running through my veins

När jag vaknade i morse tog jag en snus, drack en kopp kaffe och rusade sen iväg till solariet för en liten uppföljning. Sen kom jag på att den kombinationen måste vara det sämsta uppvaknande en kropp kan få. Tre gifter, blanda, skaka, vips and you got cancer! Fick dåligt samvete och kokade gröt och åt en knäckebrödmacka utan smör. Hoppas jag jämnat ut positivt och negativt och att min kropp nu är i balans. As if.
Klockan tre är det dags för jobb igen. Känns givande att åka 16 mil för sex timmars jobb. Och jag undrar varför jag har dålig ekonomi..

Är det någon som vet var man kan köpa Caroline af Ugglas överarmar?  I'd like a piece!

    

Come on baby light my fire!

Jag tog mitt förnuft till fånga och åkte hem till den stora och ansvarsfulla systern och tvättade. Under tiden tvättmaskinen gick på högvarv (ca 5 timmar) satt jag i fåtöljen med datorn framför denna vyn. Lantligt och husligt må jag säga.



På vägen hem satte mitt hjärnkontor igång. Ja, hör och häpna. Jag ställer nu frågan jag inte kunde svara på själv. Har vänsterhänta svårare att växla?

Förresten så försöker jag nu förneka mitt liv i fattigdom och samlar på mig mynt. Mynten staplas fint på bordet och bidrar till en vacker syn för ögon och själ varje morgon när jag vaknar och är bitter över min ekonomiska situation.



Jag är ganska lättlurad..

Bristande karaktär

Idag skulle jag tvätta. Tanken på att ligga i ett solarium kändes dock mycket mer tillfredställande. Så nu sitter jag här lite brunare än förut, men utan några rena kläder att ta på mig. Dessutom har ju M läst att man inte ska duscha efter solning (nåt med hållbarheten). Detta betyder alltså att jag både är lortig och har skitiga kläder. Jag känner mig som en riktig heting!


Himmelriket på jorden under vinterhalvåret

Förresten andra avsnittet av L Word finns nu att hämta. Haha.. Jag säger bara, Joyce Wischnia. That is some crazy lady!

Ice Ice Baby



Ser ni den icke existerande balansen i slutet?

Stjärnor på is

Idag har jag rört mig mer än vad jag gjorde under hela 2008. Jag har nämligen, mitt på torget, utövat gamla iskonster. Hårding som jag (tror) jag är tog jag varken med hjälm eller vantar. Ångrade mig i samma sekund som jag satte skrillorna på isen. Såg framför mig hur jag snart skulle ligga på mage mitt på isen med brutna revben och andra frakturer. Men döm av min förmåga när jag inte trillade en enda gång. Ögonen var dock mer fokuserade på folket runt omkring än på själva isen. Var ju tvungen att spana in vilka känningar som skulle se mig göra den där eventuella vurpan.
   

RSS 2.0