Inaktiv.

Back in business efter tre jobbnätter i Halmstad. Denna gång hann jag beta av både Goltuppen och åtta timmar av Graven. Utöver det avverkade jag en korsordstidning. Ni förstår, jag har det väldigt stressigt på mitt arbete. Nu är det bara en vända kvar i Halmstad sedan blir det som vanligt och jag slipper pendla i två timmar för att komma till jobbet. Nackdelen blir att jag inte får några smaskiga traktamenten insatt på kontot längre.
Efter fyra timmars sömn igår så stod det grillkväll på agendan. R är hemma från Stockholm denna vecka och då får man passa på att socialisera sig. Efter matintag var vi alla lite trötta och gav oss in till A för att titta på The lazarus project. Jag somnade i soffan och R hostade upp halva hjärnan och fick gå hem. Alltså såg vi varken eftertexter eller spännande upplösningar.
Tänkte snart åka till Göteborg för en efterlängtad återträff med Mr Crosstrainer. Jag har inte tränat på fyra dagar och är livrädd att två månaders träning ska ha varit förgäves och att jag faller in i de gamla vanorna. Jag har redan sett tecken på det. Vad sägs te.x om godis innan frukost, filmmaraton i sängen, två dosor snus istället för en....listan kan göras lång.
Därför tänkte jag nu bryta detta mönster, stänga av beckfilmen och kliva upp ur sängen.
Fast filmen är ju faktiskt ganska spännande... jag ska bara...

//Er allas Alfons Åberg

  
 
Mina fina sällskapsdamer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0
RSS 2.0