Frånvaro

Ursäkta min fråvaro men jag har inte vågat gå in på internet med risk för att fastna här istället för i plugget. Jag som tyckte att kursen verkade jätteintressant och rolig har nu ändrat åsikt och ser det istället som en stor stressfaktor. Hjärnan står still och jag blir mer och mer frustrerad för varje försök till reflektioner av sociologiska teorier. Helgen har dock inte bara bestått av plugg utan ganska mycket annat. I fredags var det ju fest hos Frenzel med 80-tals tema. Ingen utklädnad krävdes men en accessoar tillhörande åttiotalet skulle man ha. Det blev en lyckad tillställning som slutade i soffan med fullt fokus på sing star och höga toner. Igår var det dags för ett besök till ge-kås igen. Såhär i efterhand så kanske det inte var ett så smart drag med tanke på att det är löningshelg. Detta blev vi varse om efter att ha köat från pressbyrån några hundra meter därifrån. Med mig hem denna gång fick jag en dvd-box, nya Winnerbäck skivan, en laptop-utstyrsel med Elivs på och lite annat smått och gott. På kvällen börjades den första begreppredogörelsen skrivas och jag förstod då att nattläsning inte ger goda resultat. Jag kunde knappt koppla något i uppgiften till det jag läst under jobbnätterna. Suck. Idag på morgonen fortsatte pluggandet innan det var dags att hälsa på min gamla granne Ulla. Där bjöds det på kaffe och fikabröd och det pratades gamla minnen. Lite nytt skvaller om grannarna är ju också obligatoriskt under dessa återträffar. Innan jag skulle gå samlade jag ihop lite karmapoäng genom att gå ut med soporna åt Ulla. Det kändes allt lite nostalgiskt att åter hoppa över balkongen och gena över gräsmattan för att ta sig till sophuset.







Maten gick även den i åttiotalets tecken och till förrätt blev det varma mackor med skinka, ost och ananas. Huvudrätten bestod av flygande jakob och ris för att avslutningsvis toppas med päronhalvor och after eight till efterätt.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Låter som en toppen helg. Behöver du lugn och ro nu när du är i trakterna så är det tomt här mellan 12-17 idag och 7-17 i morgon. Onsdag kan du hänga här mellan 7-15.30. Kommer du övriga tider får du stå ut med en grinig syster och en sprudlande systerdotter och i kväll även en trött svåger

2009-09-28 @ 07:24:48
URL: http://www.brakstakarna.se
Postat av: Kajsa

Thanks Sis! Trots humör på er bägge föredrar jag att vara där när ni är hemma!

2009-09-28 @ 09:56:43
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snygga åttiotalsaccessoarer! Var har du köpt dem nånstans?

2009-09-28 @ 18:41:43
Postat av: Kajsa

Jag väntade på den frågan. Dom är ju dina så om jag får din nya adress så har jag ju en chans att lämna tillbaks dom! Tack för lånet!

2009-09-28 @ 23:36:34
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Anonym

Absolut! Skickar den på fb. (Även om den förvisso finns på hitta.se och eniro känns det inte helt bra att skriva den i en bloggkommentar.)

2009-09-29 @ 00:33:51
Postat av: Åsa

Ikväll kanske? jag slutar 17, och då är trötta gubben borta i natt också

2009-09-29 @ 06:28:07
URL: http://www.brakstakarna.se
Postat av: Kajsa

Måste plugga. Tänkte göra klart inlämnigsuppgiften så jag kan ägna all min tid åt bowling imorgon! ;)

2009-09-29 @ 09:36:01
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0
RSS 2.0