Café

Som tidigare nämnt så är jag så trött på cosmopolitan och alla andra dam/kvinno/tjejmagasin som bara pladdrar på om hur man ska få en kille, gå ner i vikt, hur man ska behålla sin kille osv.
Därför tänkte jag nu istället gå på herrmagasinen. Så idag köpte jag en cafétidning. Nu tänker ni säkert att det är ett tuttmagasin. Men faktum är att jag bara hittade en stackars liten tutte. Däremot var det fullt med intressant läsning om bla moneybrother och fotboll. Det fanns även härliga recept, rockyserie, mode (iofs för män...) och pryltips.
Även om det står på framsidan att tidningen är "den moderna mannens bästa vän" så kommer jag låta den bli min vän. Ett tag i allafall.




Kommentarer
Postat av: Candy

Jag håller med dig! Brudtidningar är verklien sjukt dåliga och ytliga. Snacka om att de bara spär på utseendehysterin och könsrollerna ännu mer. Sen är de otroligt tråkiga. Visst gillar jag att shoppa och jag sminkar mig, men smink är inte mitt största intresse och jag är inte intresserad av modereportage. Sextips är dessutom helt idiotiskt, vadå, tror de att ALLA män fungerar likadant?



Nej, Café är mycket mycket bättre. Det är faktiskt en riktig tidning och inget snusk som vissa tror. Slitz däremot känns väldigt B. Men så kallas ju Slitz för Cosmopolitans syskon också, eller hur det nu var. ;)

2009-05-27 @ 12:25:07
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Kristin

Hejsan! Är du sugen på en ny bloggdesign? Just nu har jag försäljning på fem stycken i min blogg, i olika stilar för både tjejer och killar. Bara 150 kronor. För att se dem samt få mer information, klicka på länkarna nedan!



http://liddie.blogg.se/2009/february/saljes-1.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-5.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/march/saljes-7.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-10.html#comment



http://liddie.blogg.se/2009/may/saljes-11.html#comment



Om du vill ha en design helt enligt dina önskemål kan du beställa en alldeles egen för 200 kronor! Läs i sådana fall mer om det genom att trycka på knappen där det står "bloggdesign" i min header. Ha en bra dag : )

2009-05-27 @ 12:42:30
URL: http://liddie.blogg.se/
Postat av: K.A.

Alltså den där Kristin... Är det ett skämt? Hon måste skoja när hon skriver att hon har "olika stilar för både tjejer och killar". Är inte såna könsgeneraliseringar lite passé såhär anno 2009? Tänk om det hade stått "olika stilar för både blåögda och brunögda" eller "både höger- och vänsterhänta"...

2009-05-27 @ 22:10:23
Postat av: Åsa

K.A



Ja, hur hade det då gått för mig som har olika färger på mina ögon!! Vilken skulle jag då välja????

2009-05-28 @ 07:23:14
URL: http://www.brakstakarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0
RSS 2.0