Trött

Igår for jag som skrivet upp till götelaborg. Först ett besök hos Kerstin och Pontiac. När jag entrade dörren hade kerstin fått ett städryck och var i princip okontaktbar. Efter att ha duschat alla växter och putsat både det ena och det tredje så lugnade hon ner sig och socialiserade lite med sin varbergsgäst.
Efter det bar det av till M. (Som förövrigt fixat den grymma headern) Stället där jag brukar parkera är avgiftsbelagt. Nu funkade dock inte maskinen. M fick ringa nåt nummer där man skulle trycka in sitt regnummer. Jag gör en Carrie; "Can't help but wonder"...om man nu trycker in sitt regnummer, så måste ju det vara ett bevis på att man faktiskt tänkt betala men inte kunnat. Borde man inte då kunna ringa det numret även om maskinen fungerar? Jag menar, vad säger att den fungerar från den ena minuten till den andra? Får forska i detta.
Hur som haver. I morse ringde mobillarmet alldeles för tidigt. Efter lite kaffe bar det av till centralen. Jag satte mig på espresso house och åt en ljuvlig frukost bestående av scones med ost och sylt, en latte och en apelsin juice. Åh. Varför har man inte sånt hemma?
Efter en underbar för-och eftermiddag var det dags för jobb igen. Hade såklart inte någon matlåda med mig så jag fick göra min vanliga "springa till ica-köpa mat-tillbaks till jobb-äta" på 20min. Och för andra gången på rad blev min middag Kallrökt lax, sesamkaka och en banan. Den mixen slår det mesta måste jag säga!
Innan jag returnerade till varberg blev det ett blixtbesök hos M igen samt ett samtal från min kära mor som berättade att vi hade vunnit 1400:- på V64. Gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0
RSS 2.0